KMT Landia

A KMT-Landia Kft.

Közép-Európa legnagyobb tervező vállalatából, - a MÉLYÉPTERV-ből -, 1984 évben minisztériumi döntés alapján leválasztással jött létre a KÖZMŰTERVEZŐ VÁLLALAT. Az állami programként meghirdetett privatizáció során a KÖZMŰTERV műszaki szakemberei, 1991 évben az anyavállalatban meghatározó 51%-os tulajdonrészt megszerezve KMT LANDIA Kft. néven új mérnökirodát alapítottak és a műszaki tervezést - ez idő óta - ezen cég keretében végzik.

A KMT LANDIA Kft. szakmai tevékenysége a mély- és magasépítés szinte teljes spektrumát átfogja. (Közművesítés, vízellátás, szennyvízelvezetés tervezése, műtárgyak és tereprendezés, környezetrendezés, út és vasút tervezés, stb.)

Eredményes működésünket a jól képzett több évtizedes tapasztalattal rendelkező mérnökök mellett, kisegítő munkatársak külső mérnökök és velünk rendszeresen együtt működő szakágak munkája biztosítja.

A tervezés a számítástechnikai eszközök széleskörű felhasználásával, grafikai munkaállomásokon folyik a mindenkori legújabb kiadású szoftverek alkalmazásával.

Tagjai vagyunk a Közép-Európai Üzleti Szövetségnek, társaságunkat megtalálja a Településfejlesztők Szaknévsorában.

Cégadatok

 
 
 

 
 
© KMT-Landia,
2003
WEBműHELY